Nautic Line - Teambuilding Division colaborează cu specialiști pentru a oferi un serviciu complet, la standarde profesionale, adaptat cerințelor companiei dumneavoastră.

Putem crea împreună programe distractive și educaționale, astfel încât toata lumea să aibă parte de un eveniment memorabil.

Evenimentele noastre de teambuilding se concentrează pe comunicare și lucru în echipă. Așa cum un echipaj navigant este eficient folosind aceste atribute, la fel va fi și o echipă de business.

În conceperea evenimentelor noastre urmărim explorarea și îmbunătățirea acestor abilități. Credem că, la fel ca marinarii, echipele de business trebuie sa identifice si să rezolve eficient o situație dată. O plimbare cu un velier este asemănătoare cu un proiect de business. Ambele necesita o buna planificare, o comunicare excelentă si o implementare rapidă și eficientă.

Istoric, marea a creeat legături interumane puternice, prietenii și echipaje unite, succesul în îmblânzirea forțelor naturii și utilizarea lor în scop personal trezind sentimente nebănuite de încredere, unitate și comunicare.

Ne propunem să îmbunătățim rezultatele unei echipe, folosind cunostinte si aptitudini necesare în navigația maritimă.

Conform teoriei Tuckman, în cadrul celor 4 stagii de dezvoltare ale unui grup, cel mai mare risc de dezagregare a grupului este în cadrul fazei de normare.

Atunci este momentul când se asumă roluri în cadrul unui grup, importanța rolului și personalitatea subiectului trebuind îmbinate armonios într-o unitate singulară de acțiune în cadrul performanței generale a grupului. În cazul unui echipaj de yachting, acest risc se transformă în avantaj din cauza caracterului obligatoriu al fiecărui rol.

Navigația presupune adoptarea rapidă a unor decizii corecte în condiții de stres, având la dispoziție resurse limitate. Factorii determinanți de succes sunt dezvoltarea funcțională a autorității, comunicării, respectului reciproc, al încrederii și muncii în echipă.
> HOME / FLOTA / PRODUSE / SERVICII / MAREA NEAGRA / CORPORATE / NOI / FAQ / CONTACT <