SKIPPER HIRING
HOSTESS/STUART HIRING
Prietenos, avand asupra sa un bagaj temeinic de cunostinte despre zona de croaziera si manevrele de navigatie, skipperul este acolo pentru a va asigura siguranta si confort. Skipperul Nautic Line se va consulta cu dumneavoastra in alegerea traseului de navigatie dar va fi responsabil pentru parcursul acestuia. Nu va veti mai face griji nici la manevrele de plecare din port sau de acostare, nu va mai trebui sa va ocupati nici de formalitatile de iesire din tara (acolo unde este cazul), nici de alimentarea cu combustibil a yachtului sau de verificarea prognozei meteo. Skipperii nostri va vor impartasi secretele locale ale zonei, va pot dezvalui cele mai bune locuri de luat masa, sau cele mai interesante locuri de vizitat.

Personalul nostru este pregatit sa va ofere asistenta 24 din 24 de ore, pe toata durata calatoriei dumneavoastra. Inchiriind o hosstes sau un stuart, nu veti mai depune nici un efort de a curata sau gati in amabracatiunea pe care ati inchiriat-o. Specializat pentru acest tip de servicii, personalul care va va insoti pe parcursul charterului, va avea grija de curatenia zilnica generala a yachtului (indoor si outdoor, cu exceptia cabinelor dumneavoastra), de a aproviziona si a prepara, conform dorintelor dumneavoastra, micul dejun si light lunch, de a va servi bauturile preferate si a va asista in toate activitatile la bordul yachtului.
Tarif: 50 euro/zi
Tarif: 80 euro/zi
COOK HIRING
NAUTIC LINE CATERING
Daca, in loc de catering, preferati mancarea gatita, puteti oricand inchiria un cook care va va asigura pe toata durata croazierei dumneavoastra mese delicioase, conform preferintelor dumneavoastra. Fie ca veti stabili aprovizionarea zilnica sau pregatirea unei mese din rezerva alimentara achizionata la plecare, cook-ul Nautic Line, va avea grija de placerile gastronomice ale calatoriei dumneavoastra.
Ce poate fi mai minunat decât o zi de aventură pe mare la bordul unui yacht de lux?

Nautic Line va scapa si de grija aprovizionarii cu alimente si bautura, necesara croazierei dumneavoastra. Puteti contacta personalul nostru pentru a stabili impreuna lista de alimente si bauturi preferate, cantitatile potrivite, urmand ca, apoi, sa ne ocupam de achizionarea si depozitarea produselor pe yacht. Dumneavoastra nu veti da decat un telefon si ceea ce va doriti se va gasi, deja, pe yacht la imbarcarea dumneavoastra.
Tarif: 50 euro/zi
> HOME / FLOTA / PRODUSE / SERVICII / MAREA NEAGRA / CORPORATE / NOI / FAQ / CONTACT <